Start Circulair – Partnerschaps- en verdienmodellen

Ben jij een startende onderneming met ambitie en wil je weten welke opportuniteiten de circulaire economie jou kan bieden? Kom dan naar START CIRCULAIR, een reeks informatieve sessies aangeboden door The Circular Kickstart, waar je kennis maakt met de in’s en out’s van circulair starten. Tijdens 8 online sessies van telkens 2 uur presenteren experts uit het veld jou inzichten, methodieken en tools waarmee je praktisch aan de slag kan gaan als circulaire starter. Je wordt er volledig ondergedompeld in de principes van onder andere design thinking en lean startup. START CIRCULAIR leert je hoe je je businessmodel en waardeketen circulair kan maken, en biedt je tips & tricks om je circulaire businessidee vervolgens in de markt te zetten. 

Last but not least, je wordt deel van de circulaire starterscommunity waar je tijdens netwerkmomenten, zoals onze netwerkdrink, jouw start-up avonturen en vragen kan delen met andere startende ondernemers en ervaren experten!

Je kan de gehele reeks volgen, of inschrijven voor één of meerdere sessies naar keuze. 

START CIRCULAIR is een initiatief van The Circular Kickstart het platform dat een boost geeft aan circulaire starters in Vlaanderen. Naast de reeks START CIRCULAIR, organiseert The Circular Kickstart jaarlijks een intensief langdurig acceleratieprogramma met 10 startende ondernemers die zich enkele maanden lang onderdompelen in de toekomst van de circulaire economie.

Start Circulair – Partnerschaps- en verdienmodellen

Ondernemen betekent ook samenwerken. Hoe organiseer je als startende circulaire ondernemer succesvolle partnerships en samenwerkingen? Start Circulair zet je op weg!  Deze sessie geeft je inspiratie, inzichten en praktische oefeningen om zelf aan de slag te gaan met het uitwerken van een partnerschapsmodel voor jouw circulaire waardeketen. 

Doelstellingen:

  • Samenwerkingsopportuniteiten vinden
  • Partnerships succesvol pitchen en opzetten
  • Do’s en dont’s van partnerschaps- en verdienmodellen

Programma:

  • 13u00-14u00: Partnerschaps- en verdienmodellen
  • 14u-14U45: Praktische tools en tips
  • 14u45-15u: Q&A

Prijs

€ 99 (of € 599 voor de volledige startersclass)

Mét KMO-portefeuille

50% korting voor pre-starters (zonder ondernemingsnummer): 299,50 €. Gelieve bij de inschrijving, bij opmerking ‘pre-starter’ te vermelden.

Alle opleidingen van de CSR Campus komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille waarmee men 30% korting kan bekomen.

Cursusmateriaal

  • Slides en worksheet

Trainer

Piet Verhoeve (imec)

Piet Verhoeve is doctorandus in de ingenieurswetenschappen. Tijdens zijn academische carrière, in de context van Europse projecten, deed hij heel wat ervaring in samenwerking en partnerships op. Vandaag gebruikt hij deze inzichten om andere bedrijven te helpen transformeren op wereldwijde schaal.

 

 

 

 

Praktische informatie

Datum:
18/05/2021

Prijs: € 99
(excl. BTW)

Locatie: Online sessie

Tijdstip:
13u00 - 15u00

> Inschrijven

Onze Partners