Start Circulair – Circulair merk, sterk merk?

Ben jij een startende onderneming met ambitie en wil je weten welke opportuniteiten de circulaire economie jou kan bieden? Kom dan naar START CIRCULAIR, een reeks informatieve sessies aangeboden door The Circular Kickstart, waar je kennis maakt met de in’s en out’s van circulair starten. Tijdens 8 online sessies van telkens 2 uur presenteren experts uit het veld jou inzichten, methodieken en tools waarmee je praktisch aan de slag kan gaan als circulaire starter. Je wordt er volledig ondergedompeld in de principes van onder andere design thinking en lean startup. START CIRCULAIR leert je hoe je je businessmodel en waardeketen circulair kan maken, en biedt je tips & tricks om je circulaire businessidee vervolgens in de markt te zetten. 

Last but not least, je wordt deel van de circulaire starterscommunity waar je tijdens netwerkmomenten, zoals onze netwerkdrink, jouw start-up avonturen en vragen kan delen met andere startende ondernemers en ervaren experten!

Je kan de gehele reeks volgen, of inschrijven voor één of meerdere sessies naar keuze. 

START CIRCULAIR is een initiatief van The Circular Kickstart het platform dat een boost geeft aan circulaire starters in Vlaanderen. Naast de reeks START CIRCULAIR, organiseert The Circular Kickstart jaarlijks een intensief langdurig acceleratieprogramma met 10 startende ondernemers die zich enkele maanden lang onderdompelen in de toekomst van de circulaire economie.

Circulair merk, sterk merk?

De circulaire economie biedt bedrijven nieuw perspectief om positieve impact te creëren met hun merk. Door het merk, mensen én economie met elkaar te verbinden, bouwen ondernemingen sterkere merken voor een betere wereld. Deze sessie toont hoe je via marketingstrategieën je positionering als duurzame en circulaire onderneming kan ondersteunen.

Doelstelling:

  • Inzicht in de bouwstenen voor een duurzame en circulaire merkpositionering 
  • Zelf aan de slag gaan via de ‘open branding roadmap’

Programma:

  • 13u00 – 14u00: Circulaire en duurzame merkpositionering
  • 14u00 – 14u45: Praktisch aan de slag met de ‘open branding roadmap’
  • 14u45 – 15u00: Q&A

Prijs

€ 99 (of € 599 voor de volledige startersclass)

Mét KMO-portefeuille

50% korting voor pre-starters (zonder ondernemingsnummer): 299,50 €. Gelieve bij de inschrijving, bij opmerking ‘pre-starter’ te vermelden.

Alle opleidingen van de CSR Campus komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille waarmee men 30% korting kan bekomen.

Cursusmateriaal

  • Slides en worksheet

Trainer

Bart Bruggenwirth (b-open)

Bart Bruggenwirth is oprichter van b-open en is ook werkzaam als associate consultant bij MarketResponse. Hij heeft als missie om sterkere merken voor een betere wereld te creëren. Daarom helpt hij ondernemingen bij de ontwikkeling van hun duurzaamheidsvisie en -beleid en de vertaling hiervan naar een positionerings-, communicatie- en marketingstrategie. Bart Bruggenwirth geeft geregeld gastcolleges en presentaties en is auteur van het boek ‘Sterke merken, betere wereld’.

Praktische informatie

Datum:
01/06/2021

Prijs: € 99
(excl. BTW)

Locatie: Online sessie

Tijdstip:
13u00 - 15u00

> Inschrijven

Onze Partners