#Learning is één van de kernstrategieën bij Samsung Electronics!

Datum publicatie: 12/10/2018

Het programma van de CSR Campus Days op 27 november is opgebouwd rond de drie sleutelwoorden #learning #sustainability #impact. Wat #learning betreft hebben we een prachtig traject klaarstaan. Learning is één van de kernstrategieën bij Samsung Electronics.

Hoor op de CSR Campus Days van Aron Wils, Corporate Affairs Officer bij Samsung Electronics Benelux hoe Samsung digitale technologie als hefboom gebruikt voor duurzaamheid. Het CSR Programma van Samsung Electronics is ronduit indrukwekkend. Met behulp van VR worden kinderen bewust gemaakt van de gevaren in de straat. Smartphone gebruik achter het stuur is op enkele jaren tijd de nummer één afleiding in het verkeer geworden. Neem daarbij dat 20% van verkeersslachtoffers kinderen zijn en de Beat the Street app is geboren.

Niet minder tot de verbeelding sprekend is de start van de tech incubator MolenGeek en de samenwerking met scholen om smart education hubs te ontwikkelen voor het dichten van de digitale kloof. Learning gaat niet alleen over de technologie maar ook over de leraar. Om de juiste digitale skills bij te brengen heb je nood aan inzichten over wat het betekent een innovatieve leraar te zijn. De Case van Samsung Electronics Belgium draagt bij aan SDG4, Quality education.

Ontdek nu snel deze stream en het volledige programma van de CSR Campus Days!< Terug naar het nieuwsoverzicht