CSR Campus opent ook dit najaar uw perspectief op MVO en Duurzaamheid

Datum publicatie: 24/06/2016

Alle professionals krijgen er vroeg of laat mee te maken:  de vraag hoe duurzaamheid de driver kan zijn voor impact en efficiëntie in uw organisatie? Van leiders tot managers, van aankopers tot facility managers, van productontwikkelaar tot milieucoördinatoren: iedereen zoekt het antwoord op deze vragen.  Duurzaamheid ja, maar hoe implementeren we dit in onze organisatie met oog op impact en resultaat?

Het antwoord: investeer in uw inzichten en competenties op vlak van het managen van duurzaamheid in uw expertise als professional en creëer sneller en efficiënter positieve impact.

CSR Campus werd begin dit jaar opgericht en nam meteen een vliegende start. Reeds een 70-tal deelnemers vonden hun weg naar onze opleidingen. We laten u graag meegenieten van ons succes en bieden een mooie vroegboekkorting van 10% op ons najaarsprogramma voor een opleiding naar keuze! Enige voorwaarde: u schrijft in voor 15/08 (vermeld bij uw inschrijving onze Promocode CSRNJ16). Het volledige aanbod aan opleidingen kan u steeds raadplegen via onze website.

Elk programma wordt op een praktische en interactieve manier opgebouwd aan de hand van praktijkvoorbeelden, eigen ervaringen, getuigenissen, debat met deelnemers, enz. … En ook goed nieuws voor de milieucoördinator: ons volledig opleidingsaanbod komt in aanmerking voor de permanente vorming.

Tot binnenkort op een van onze opleidingen!

Eva Parmentier
Opleidingsverantwoordelijke CSR Campus< Terug naar het nieuwsoverzicht