CSR Campus leert u duurzaamheid integreren in uw organisatie

Datum publicatie: 25/05/2016

Via 2 doorgedreven praktische en interactieve opleidingen leren we u alles over de integratie van duurzaamheid in uw organisatie.

Strategisch aan de slag met MVO

Een strategie is pas effectief wanneer er concrete doelstellingen bepaald worden naar de toekomst toe. Het gaat om keuze maken, in dit geval rond welke duurzaamheidthema’s er gewerkt zal worden. Het is hierbij belangrijk dat er een duidelijk link is met de business strategie en dat er voldaan wordt aan de verwachtingen van de stakeholders.

Wie geïnteresseerd is in het ontwikkelen van een MVO strategie op maat is bij ons aan het juiste adres. Tijdens deze opleiding leren we u de belangrijke duurzaamheidsthema’s (materialiteit) bepalen en hoe deze succesvol te vertalen naar een MVO strategie. Een basiskennis van MVO is noodzakelijk.

Voor het volledige programma, alle praktische informatie en om in te schrijven, verwijzen wij u graag naar onze website.

Een effectieve aanpak voor stakeholdersbetrokkenheid

Het betrekken van belanghebbenden is een centraal element van elke duurzaamheidsstrategie. Het betekent rekening houden met de verwachtingen van de partijen die een belang hebben of beïnvloed worden door de organisatie.

Deze training levert  u een reeks praktische richtlijnen en “hands-on tools” om een effectief proces van stakeholderbetrokkenheid te plannen en beheren.

Voor het volledige programma, alle praktische informatie en om in te schrijven, verwijzen wij u graag naar onze website.< Terug naar het nieuwsoverzicht