Start Circulair – Money Time! Financieringsvormen voor circulaire starters

Ben jij een startende onderneming en wil je weten wat de circulaire economie voor jou kan betekenen? Kom dan naar START CIRCULAIR, een reeks van korte sessies aangeboden door The Circular Kickstart, in samenwerking met Vlaanderen Circulair, waar je kennis maakt met de ins en outs van circulair starten. Concreet gaat het om 8 sessies van 2u waar we startende ondernemers inzichten, methodieken en tools aanbieden om zelf aan de slag te gaan als circulaire ondernemer. Je wordt er ondergedompeld in de principes van design thinking en lean startup, je leert hoe je je businessmodel en waardeketen circulair kan maken en je krijgt concrete tips & tricks hoe je je circulaire businessidee duurzaam in de markt kan zetten. Last but not least, je wordt deel van een circulaire starterscommunity waarbij je tijdens de netwerkdrink jouw start-up avonturen en vragen kan delen met andere starters en experten!

Je kan je inschrijven voor één of meerdere sessies van je keuze.

START CIRCULAIR is een initatief van The Circular Kickstart, hét programma voor circulair starten in Vlaanderen. Naast de reeks START CIRCULAIR begeleiden wij een 10-tal starters via een intensief starterstraject.

Start Circulair – Money Time! Financieringsvormen voor circulaire starters

Wil je je circulaire plannen financiële zuurstof geven zodat ze kunnen groeien? Dan is het belangrijk te weten hoe je ze meer en beter ‘investment ready’ maakt, en waar je die financiële zuurstof kan ‘tanken’. In deze sessie krijg je:

  • Een beeld over de mogelijke financieringsbronnen waar je kan aankloppen om je bedrijf te helpen groeien.
  • Tips over hoe je je ideeën beter investeerbaar maakt voor een financierende partij.

Prijs

90 €

50% korting voor pre-starters (zonder ondernemingsnummer): 45€ per sessie. Gelieve bij de inschrijving, bij opmerking ‘pre-starter’ te vermelden.

Alle opleidingen van de CSR Campus komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille waarmee men 20% tot 30% korting kan bekomen.

Cursusmateriaal

  • Slides presentaties
  • Ondersteunende materialen en instrumenten

Trainer

Philip Marynissen (Vlaanderen Circulair/VITO)

Philip Marynissen is expert circulaire economie & industriële emissies bij VITO, en van daaruit sinds 5 jaar deeltijds actief in het support team achter Vlaanderen Circulair. Philip heeft een brede blik op wat er leeft in de circulaire economie en houdt ervan de onbestaande linken te leggen om zo bedrijven te helpen in het realiseren van hun circulaire projecten, zo ook in het financieren ervan.

 

 

 

Praktische informatie

Datum:
14/05/2020

Prijs: € 90
(excl. BTW)

Locatie: ONLINE WEBINAR

Tijdstip:
15u00 - 17u00

> Inschrijven

In samenwerking met The Circular Kickstart en Vlaanderen Circulair