Start Circulair – Into the Circle: Hoe maak je je waardeketen circulair

Ben jij een startende onderneming en wil je weten wat de circulaire economie voor jou kan betekenen? Kom dan naar START CIRCULAIR, een reeks van korte sessies aangeboden door The Circular Kickstart, in samenwerking met Vlaanderen Circulair, waar je kennis maakt met de ins en outs van circulair starten. Concreet gaat het om 8 sessies van 2u waar we startende ondernemers inzichten, methodieken en tools aanbieden om zelf aan de slag te gaan als circulaire ondernemer. Je wordt er ondergedompeld in de principes van design thinking en lean startup, je leert hoe je je businessmodel en waardeketen circulair kan maken en je krijgt concrete tips & tricks hoe je je circulaire businessidee duurzaam in de markt kan zetten. Last but not least, je wordt deel van een circulaire starterscommunity waarbij je tijdens de netwerkdrink jouw start-up avonturen en vragen kan delen met andere starters en experten!

Je kan je inschrijven voor één of meerdere sessies van je keuze.

START CIRCULAIR is een initatief van The Circular Kickstart, hét programma voor circulair starten in Vlaanderen. Naast de reeks START CIRCULAIR begeleiden wij een 10-tal starters via een intensief starterstraject.

Start Circulair – Into the Circle: Hoe maak je je waardeketen circulair

Circulair starten gaat veel verder dan het ontwerpen van een circulair product of oplossing. Dan begint het pas en moeten we gaan nadenken hoe je via de waardeketen van jouw bedrijf stap voor stap waarde creëert voor je klant of gebruiker.

  • Ga mee op zoek naar de circulaire waardeketen van jouw bedrijf
  • Identificeer de circulaire challenges voor jouw start-up!
  • Laat je inspireren door mooie voorbeelden uit de praktijk

Prijs

90 €

50% korting voor pre-starters (zonder ondernemingsnummer): 45€ per sessie. Gelieve bij de inschrijving, bij opmerking ‘pre-starter’ te vermelden.

Alle opleidingen van de CSR Campus komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille waarmee men 20% tot 30% korting kan bekomen.

Cursusmateriaal

  • Slides presentaties
  • Ondersteunende materialen en instrumenten

Trainer

Mieke Pieters

Mieke Pieters (The Circular Hub)

Praktische informatie

Datum:
19/03/2020

Prijs: € 90
(excl. BTW)

Locatie: The Circular Hub
Merelbekestationplein 10, Gent, België

Tijdstip:
16u30 - 19u00

> Inschrijven

In samenwerking met The Circular Kickstart en Vlaanderen Circulair