Gratis proeflezing psychologie voor duurzaamheid

Gedrag is een belangrijke sleutel voor verduurzaming. Daarom moet iedere duurzaamheidsprofessional op zijn minst enig inzicht in de werking van menselijk gedrag hebben.

Deze lezing geeft je een voorproefje van de langere reeks ‘Psychologie voor duurzaamheid’ en biedt reeds een inkijk in ons gedrag vanuit het perspectief van de evolutionaire psychologie. Er zijn namelijk een aantal basiskenmerken van menselijk gedrag die ons streven naar duurzaamheid bijzonder in de weg zitten. En daar hoeven we ons niet bij neer te leggen: een goed begrip van die gedragskenmerken maakt het mogelijk om mét die kenmerken te werken en ze in te zetten vóór duurzaamheid.

Wil je meer weten over de belangrijkste evolutionaire gedragsbarrieres voor duurzaamheid? En hoe je die in je voordeel kunt laten werken voor duurzaamheid? Kom dan naar de gratis proeflezing op 7 september!

Wie daarna de smaak te heeft, kan zich nog inschrijven voor de vijfdelige reeks ‘Psychologie voor duurzaamheid’ die van start gaat op 5 oktober 2018.

 

Trainer

Dr Lars Moratis is een gekend expert op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Naast mede-oprichter van CSR Campus is hij als professor op het gebied van MVO verbonden aan Antwerp Management School en de NHTV Hogeschool in Breda. Tevens is hij oprichter van ImpactAcademy in Nederland. Zijn specialismen liggen onder meer op het gebied van MVO-strategievorming en -implementatie, duurzaamheidsstandaarden, duurzaam managementonderwijs en duurzaam gedrag. Hij studeerde en promoveerde in de bedrijfskunde en publiceert zowel academisch als gericht op professionals en opinierend.

 

Praktische informatie

07/09/2018

Prijs: Gratis

Credits:

Locatie: CSR Campus, Gent
(Merelbekestationplein 10, Gent, België)

Tijdstip:
14u00 - 16u30

> Inschrijven

Impact Academy